Aangeboden: Hoboles in Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw Vennep

Hobospelen is echt leuk en uitdagend om te doen.
We stemmen het lesprogramma samen af op jouw wensen en mogelijkheden. Ik leg de nadruk tijdens mijn les op ontspanning in het hobo spelen, het ontdekken van diverse muzikale stijlen en een echte muzikant worden. Voor mij is de uitdaging het inspireren van de leerling om dit mooie instrument onder de knie krijgen. 


Naast het hobospelen en lesgeven ben ik ook Alexandertechniek docent. Hiermee werk ik met musici en met mijn leerlingen aan het verbeteren van houding, ademhaling en het verminderen van overbodige spierspanning tijdens het muziek maken. Zo worden pijnklachten voorkomen of verminderen/verdwijnen, de toonkwaliteit verbetert en er kan heerlijk vrij gemusiceerd worden.Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Hoboles in Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw Vennep

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:21-06-2014 om 16:08u
Door:Jantien Schreurs
Bekeken door: 2224 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.