Gevraagd: Vioolles Badhoevedorp

MET PLEZIER VIOOL LEREN SPELEN?

BENIEUWD NAAR JE MUZIKAAL TALENT?
DE VIOOLSCHOOL IN BADHOEVEDORP
VIOOLLES VAN SILVAIN KROON
Een zeer enthousiaste vioolleraar met veel ervaring in het lesgeven aan alle leeftijden.
Voorop staat het speelplezier. Samen werken we aan het ontwikkelen van je vaardigheden op dit prachtige instrument
Wie is Silvain Kroon?
Ik ben een enthousiaste vrolijke violist en viooldocent. Afgestudeerd aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam combineer ik al sinds mijn studietijd concerten en vioolles geven. Het is voor mij een ideale combinatie waarbij ik mijn passie voor de viool kan overbrengen op mijn leerlingen. Mijn doel is op elk niveau en iedere leeftijd het beste uit de leerling te halen. Het speelplezier en het ontwikkelen van zelfstandigheid op het instrument staat hierbij voorop.
Wat leer je?
Vanaf het allereerste begin werken we aan een goede ontspannen houding. Het is de basis voor een vrij gevoel op de mooie viool om een prachtige klank te kunnen produceren. Noten leren lezen ontstaat al spelenderwijs. Afhankelijk van je muzikale interesses zoeken we daar dan materiaal bij. De grootste uitdaging is om van elke melodie een prachtig verhaal te maken. Samen zullen we zo snel mogelijk je speelvaardigheid vergroten.
De vioolles
In een fijne lesruimte in Badhoevedorp geef ik les aan kinderen vanaf drie jaar.
Ook volwassenen zijn van harte welkom om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten komen. De lessen duren een half uur of langer en zijn individueel voor een zo persoonlijk mogelijke aandacht.
Veel leerlingen van de Vioolschool spelen ook in een orkest. Ook zijn er leerlingen die er hun beroep van hebben gemaakt. Regelmatig zijn er uitvoeringen om als je dat wilt het geleerde te kunnen laten horen.
De lesvoorwaarden
Ik heb scherpe tarieven en soepele lesvoorwaarden. Je zit niet vast aan een jaarcontract en bij verhindering wordt in overleg gezocht naar een ander lesmoment. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom.
Meer weten?
Bezoek vioolschool nl of bel me op 06 207 44 301Kosten: Vraagprijs € 21,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Vioolles Badhoevedorp

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:14-04-2016 om 12:37u
Door:S. Kroon
Bekeken door: 1409 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Badhoevedorp
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 21,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.